Planlægning af en Pool fest: hvad du har brug at forberede

Hvert år et stort antal amerikanere søge efter den perfekte part idé. Hvis du har en swimmingpool i din baghave, kan du allerede har, hvad der er nødvendigt til den perfekte fest, en pool. Pool parter er rart, fordi de ikke kun giver dig mulighed at socialisere med dem, du kender, men de skal også give alle en måde at køle ned. Hvis du tænker på hosting en pool part, skal du begynde at planlægge. På trods af hvad du måske tror, der er faktisk en masse planlægning deltager i hosting en pool part.

Det første trin i planlægning af en pool fest er måske, at lade alle vide, at du har en. Selv om pool parter ikke kan være som fødselsdage og julefrokoster, kan du stadig ønsker at sende invitationer til dine gæster. Disse invitationer, behøver hvis du vælger at sende dem, ikke at være prangende. I virkeligheden, da din pool part vil højst sandsynligt være afslappet, bør dine invitationer være så godt. Hvis invitationer ikke er din stil, vil du telefon din venner eller sende dem en e-mail invitere dem til din pool part.

Når du har Lad ved dine gæster at du planlægger en pool fest, du kan derefter begynde at forberede partiet. Mens det ikke er altid vigtigt, kan du overveje bekræfter med gæsterne om, hvorvidt de vil være i stand til at deltage. Har en nøjagtig gæst count kan hjælpe dig bedre forberede til din fest. Faktisk kan en gæst optælling giver dig mulighed at afgøre, hvor meget mad, drikkevarer eller snacks du bør have ved hånden.

Hvis du planlægger herunder Grill med din pool part, skal du beslutte, hvilken type mad du ønsker at tjene. Ligesom enhver anden speciel lejlighed, kan du have en bred vifte af forskellige fødevarer. Dette vil sikre, at der vil være mindst en ting på den menu, der hver gæst vil nyde. Ud over hovedretter, som kød, vil du også vil medtage småretter. Disse småretter omfatter almindeligt frugt, grøntsager og salater.

Når du har besluttet, hvilke fødevarer, du gerne vil have serveret på din grill, skal du også tænke på at gøre dem. Selv hvis din fest er ikke for et par uger, kan du stadig ønsker at udvikle en madlavning tidsplan god tid. Selv om dine hovedretter, som grillet kød, vil være indstillet på dag i din pool part, kan du forberede alt andet tidligere samme dag eller dagen før. Dette vil hjælpe ikke blot for at sikre at du får alle fødevarer tilberedt på tid, men at du er også i stand til at nyde din egen fest.

Som tidligere nævnt, kan du medtage en grill med din pool part; Det er imidlertid ikke nødvendige. Hvis du planlægger at have en pool parti, uden at betjene et stort måltid, kan du stadig ønsker at have på hånden, snacks og drikkevarer. Ikke-alkoholiske drikkevarer og de fleste snack fødevarer kan købes til en rimelig pris. Alkoholiske drikkevarer gøre for en stor fest, men nogle drikkevarer kan være dyrt at købe, især i store mængder.

Bortset fra mad og underholdning, kan du også ønsker at sikre, at du har en række pool forsyninger og tilbehør på side. Disse poster kan omfatte, men ikke bør være begrænset til, badebolde, redningsveste, arm floaties, svømme ringe, flydende stole og andre populære svømme legetøj. Hvis du ikke allerede har en stor samling af svømme legetøj, kan du nemt købe et par billige dem. Mange pool legetøj, såsom svømme ringe, arm floaties og badebolde, kan købes til en rimelig pris. I virkeligheden, mange af disse elementer kun koste omkring to eller tre dollars. Det kan også være en god ide at have ekstra håndklæder ved hånden, bare i tilfælde nogen af dine gæster glemmer at bringe deres.

Pool parter er designet til at være sjovt, kan du etablere nogle pool regler før tid. Disse regler kan bidrage til at holde din pool og din pool part gæster sikre, især unge børn. Uanset om du planlægger en enkel pool part eller en omfattende, er det sandsynligt, at du vil være tilfreds med din beslutning om at planlægge din fest, før tid.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.